Конкурс краси

2014-11-05

/Files/images/DSC_0234.JPG

Теплого осіннього вечора в стінах Киряківської ЗОШ І-ІІІ ст. було гамірно і людно, адже прийшов час визначити володарку титулу «Міс школи». За почесне звання вирішили позмагатися 5 учасниць – талановитих красунь-дівчаток: Талагей Дарина (6 кл.), Тутік Олександра, Волошина Аріана (7 кл.), Кутафіна Валерія (8 кл.), Деркач Ксенія (11 кл.).

Дівчатка з честю і просто-таки із сталевою витримкою пройшли всі етапи конкурсу: хореографічний «З Україною в серці», «Візитну картку», «Коронний номер». Чекали глядачі і журі з нетерпінням найбільш креативного конкурсу «Мода в умовах кризи», адже в створенні одягу з підручних матеріалів такий політ фантазії і майстерності. Останній конкурс – найбільш елегантний, «Світський раут». Тут уже на сцені з’явилися партнери - гарні, стрункі і такі серйозні. А дівчатка такі граційні поряд з ними, наче справжні принцеси. Конкурс підходив до завершення. Під кінець, як на справжньому конкурсі краси, красуні демонстрували вміння мислити і відповідати на запитання. Час пролетів швидко…Протягом свята нас порадували хореографічно-вокальним етюдом Рибіна Світлана і Шередько Анна, запальний таночок подарував колектив «Фортуна». Всі з нетерпінням чекали рішення журі – адже кожна з дівчаток заслуговувала на перемогу. Аж ось – довгоочікуване рішення. Глядачі шляхом таємного голосування обрали «Міс глядацьких симпатій». Нею стала вже вдруге Деркач Ксенія. Але при цьому Ксенія стала ще й «Віце-міс школи». Корону, стрічку «Міс школи-2014» отримала переможниця Талагей Дарина.

Щиро дякую всім, хто не залишився осторонь конкурсу. Особлива подяка родинам наших учасниць, які допомогли дівчаткам так різнобарвно і артистично себе представити. За допомогу у вирішенні організаційних питань дякую Юркевич О.В. і Задніпрянцю М.В., за солодкі призи учасницям – сільському голові Каплі Т.М. і приватному підприємцю Ілляшенко Р.М., за постановку хореографічних номерів Голоті Анні. За підготовку і проведення шкільного свята висловлюю вдячність моїм помічницям Рибіній Світлані і Яремі Олені.

Шередько Оксана,

ЗДВР Кир’яківської ЗОШ І-ІІІ ст..

Кiлькiсть переглядiв: 207