Тиждень психології

2013-04-08

/Files/images/108_0056.JPG

«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила». Під таким девізом вперше пройшов у Киряківській ЗОШ І-ІІІ ст.. Тиждень психології. Шкільний психолог Миронова Т.А. поставила мету – розширити знання учнів про науку психологію, показати дітям особливості роботи шкільного психолога, пропагувати навички конструктивного спілкування та розвивати творчі уміння учнів, розкривати їх творчий потенціал.

План Тижня передбачав різноманітні акції, ігри, тренінги, індивідуальні заняття з учнями. Учні 5-11 класів спробували розібратися в науці «Психологія» і створили стіннівки на тему «Людина і психологія». Найбільш яскравими і змістовними отримались газети в учнів 7 та 8 класів. Шестикласники плідно попрацювали на тренінгу «Скажи хто твій друг». Учні 7 класу доводили об’єктивність і сучасність здорового способу життя , працюючи на тренінговому занятті «Ми обираємо здоровя!». Цікавою для учнів виявилась акція «Якби я був чарівником». Свої бажання (іноді дитячі і матеріальні, а у декого – дорослі і глобальні) діти писали на зірочках і кріпили до чарівника. Середа була Днем взаємодовіри. Протягом дня учні звертались з різноманітними питаннями, проханнями, побажаннями до шкільного психолога через «Скриньку довіри». Четвер видався «гамірним» днем. Але це і закономірно, бо ж проходила гра «Слідопит». Чого тільки за цей день не прийшлося вивідати учням 7-11 класів про територію школи, про уподобання вчителів, про шкільну їдальню… Найкращими слідопитами стали учні 7 класу.

Протягом Тижня у школі панувала атмосфера активної творчості, гарного настрою та доброзичливості. Переможці конкурсів були нагороджені грамотами та подяками.

Миронова Т.А., практичний психолог

Кiлькiсть переглядiв: 179