Олімпійський тиждень

2016-09-16

/Files/images/DSC_0193.JPG

У спортивному русі пройшов традиційний шкільний Олімпійський тиждень який відкриває тематичні тижні навчального року. Протягом тижня пройшла низка заходів, які сприяли утвердженню здоровя і позитивного настрою. У початковій школі ранкова зарядка пройшла весело, під музику, у сучасних ритмах. У старшій школі рухливу зарядку провели дівчатка 5 класу. А ось дівчатка 7 класу показали елементи чарлідингу і це було яскраво.

У четвер всі учні прослухали інформацію про перемоги нашої параолімпійської команди на Олімпійських іграх у Ріо. До речі, українська параолімпійська збірна з футболу стала чемпіоном Параолімпійських ігор 2016 року в Бразилії. У фінальному поєдинку наша команда виграла у Ірану з рахунком 2:1. Ми можемо гордитися, бо в Ріо-де-Жанейро українська збірна завоювала 117 медалей. У загальнокомандному заліку збірна України зі 117-ма нагородами (41-37-39) зайняла третю сходинку.

В рамках моделі «Школа-родина» у четвер в початковій школі пройшло родинно-спортивне свято. Це було весело, азартно і ДУЖЕ голосно! Змагалися команди «Торнадо» і «Живчики» За рішенням журі перемогу у чесній грі виборола команда «Торнадо».

Завершився день дружнім футбольним поєдинком між командою нашої школи і гравцями П-Солониської школи. Вправність наших хлопців і підтримка однокласників і друзів дали результат: з рахунком 4:1 виграла наша команда.

П’ятниця видалася по-справжньому спортивною для учнів 1-4 класів адже у них пройшов День здоровя. Учні не сиділи у класних кімнатах, а в лісочку проходили естафети, грали у футбол, перекусила смачними бутербродами, зібрали шишок і жолудів для виготовлення іграшок. Втомлені, але щасливі поверталися до школи, щоб швидше розповісти рідним про такий гарний навчальний день.

Надіємось, що витримки і оптимізму якого набралися всі під час Олімпійського руху вистачить до кінця навчального року.

Кiлькiсть переглядiв: 203