Свято "Прощавай, Букварику!"

2013-04-11

/Files/images/P4100694.JPG

Нещодавно в 1 класі Кир’яківської ЗОШ I-III ступенів відбулося свято Букварика. З перших хвилин свята першокласники потрапили в тридесяте царство, в тридев’яте государство. Вередлива принцеса (Юркевич Д.) видала указ про закриття шкіл. Ніякі вмовляння короля (Хлистова А.) і феї (Юркевич Л.) не змінили думку принцеси. В королівстві закрилися всі школи, ніхто вже не вчився і почалися великі проблеми.

Першокласники попросили Букварика (Кугута О.) допомогти Принцесі і всім жителям королівства. Разом вирушили в мандрівку на чарівному вітрильному човні. Щоб врятувати всі букви, що повтікали по всьому світові, учні долали непролазні лісові хащі, взяли штурмом височезні гори, перепливли море … На їхньому шляху зустрілися Лісова Царівна-Мавка (Єпіфанова М.), Баба Яга (Волошина А.) з бабеням (Ковальчуком А.), Принцеса Несміяна (Кеня А.), Русалка (МатвєйчукТ.) і навіть дивовижні, чудернацькі створіння (Чаус В., Цибко О., Юркевич Л.). Зібрали діти всі букви, повернули їх Букварику . Взяв він їх і відніс в королівство до Принцеси. Вона зрозуміла свою помилку, пообіцяла вивчити всі букви, навчитися читати і писати.

Класовод 1 класу Юркевич Р. М. подякувала батькам за допомогу і підтримку. Батьки привітали дітей із першою перемогою і вручили подарунки.

Юркевич О.В.,

член батьківського комітету 1 класу

Кiлькiсть переглядiв: 129