міс школи-2016

2016-11-11

/Files/images/DSC_0264.JPG

11 листопада Кир’яківська школа запрошувала учнів, вчителів і гостей села на свято краси і грації – конкурс «Міс школи-2016». У творчості, креативності, кмітливості змагалися найсміливіші дівчатка: Шкорупа В.(6 кл), Цибко О.(7кл) та Берегова Д.(8 кл).

Конкурсантки представили свої хореографічні вміння в конкурсі «Альянс», розповіли про себе і про свої таланти. І не просто розповіли, а й показали свої роботи: Шкорупа Вікторія – майстерні вишивки, Цибко Ольга – магію танцю, Берегова Даря провела майстер-клас з енкаустики (малювання за допомогою праски і воскових олівців). Звісно ж, найбільше глядачі очікували конкурсу «Дизайнер». Дівчата приголомшили неймовірними сукнями з підручних матеріалів. Найромантичнішим був «Світський раут»: легкість вечірніх суконь, чоловіча стриманість – справжній бал!

Але дівчата демонстрували не лише красу, а й розум. На питання «З чим у мене асоціюється Україна» дали виважену і змістовну відповідь.

Ну от, всі випробування позаду. Журі кілька хвилин підраховувало бали. Настала мить оголошення результатів. Титул «Міс ніжність» завоювала Шкорупа В. Цибко О. стала «Віце-міс школи». А от Берегова Д. здобула аж два титули: «Міс школи 2016» і «Міс глядацьких симпатій». Одягла переможниці корону володарка титулу «Міс школи-2015» Даніленко І.

Дякую усім, хто не залишився осторонь і надав допомогу у проведенні свята. Велике спасибі батьківському комітету, який підсолодив настрій конкурсанток смачними подарунками. Вдячна батькам і класним керівникам, які допомагали дівчатам у підготовці до конкурсу.
Окрема подяка ведучим Шередько А. та Талгей Д. за проведення свята і постановку хореографічних номерів.

Шередько О.О.,

ЗДВР Кир’яківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 181