Великі справа маленьких людей

2016-12-06

/Files/images/DSC_0150.JPG

З нагоди Всесвітнього дня волонтера і Дня Збройних сил України в Киряківській ЗОШ І-ІІІ ст. за сприяння приватного підприємця Романової О.Б. відбулася зустріч з головою ради волонтерів МДРА Пересунько Русланом та учасником АТО Швачко Володимиром. Цікаво було з перших уст почути про будні на передовій, таку необхідну допомогу волонтерів в зону АТО. Ми були приємно вражені фотографіями, на яких побачили дитячі малюнки біля ліжок військовослужбовців. Значить наші маленькі «привіти» роблять велику справу. Володимир не лише розповідав про свою місію у зоні АТО, а й показував фотографії, фотослайди, дякував нам за посильну допомогу. Руслан розповів, що на зібрані гроші закуповують для солдат найнеобхідніше – воду, овочі, фрукти, мед, цукерки, ліки, теплі речі, засоби особистої гігієни і, навіть, зброю, ремонтують техніку. А небайдужі передають дитячі малюнки, ляльки-мотанки – обереги, здатні вберегти наших бійців від біди. Ми в свою чергу теж підготували передноворічні подарунки для наших захисників – патріотичну синьо-жовту ялинку, ялинкові прикраси, обереги, фенечки, малюнки, прапорці. Звернулись до Руслана з проханням передати на передову ікону Святого Юрія, яку вишила мама учня Кравченко Любов. Нехай Святий допоможе нашим хлопцям перемогти тьму і відновити світло миру в нашій державі.

На наше запрошення гості відвідали шкільні змагання «Курс молодого бійця» і попрацювали членами журі. Команди «Богатир» (капітан – Кугут О.) і «Витязь» (капітан Богатюк П.) по-чоловічому боролися за перемогу, вправно виконуючи всі завдання: варили вареники, влаштовували авіа шоу, збивали ворожі танки, відгадували ребуси… Перемогу виборола команда Кугута Олега «Богатир». Фото на згадку і теплі слова вдячності шкільна родина адресувала Пересунько Руслану, Швачку Володимиру та Романовій О.Б.

Я вдячна родинам, які відгукнулися на прохання і в короткий термін разом з дітками підготували передноворічні подарунки захисникам – Бондаренко, Агєєвих, Бурлаки, Унгуряну, Клімової, Оришаки, Чепізубова, Тутік, Опарникова, Юркевичів, Ковтун, Миронових, Кравченко, а також жителям села Пономарчук В. та Швець О. за забезпечення тканиною.

Шередько Оксана,

заступник директора з виховної роботи

Кiлькiсть переглядiв: 198