• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Букварик стежкою нас вів Від перших звуків до складів

Букварик стежкою нас вів Від перших звуків до складів

2017-04-06

/Files/images/DSC_0106.JPG

Традиційне шкільне свято Букварика відбулося в 1 класі Кир’яківської ЗОШ І-ІІІ ст.

З яким же нетерпінням первачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші. А як же інакше? Адже на свято завітало стільки гостей!

На початку дійства поштар Печкін приніс лист від Букварика, в якому він повідомляв, що його викрав злий чарівник. І зможе він повернутися лише тоді, коли діти пройдуть всі випробування, які послав їм чарівник через своїх посланців. Посланцями чарівника були циганка, дівчинка Плакса, Пеппі Довга Панчоха, Шапокляк, Помилка. Виконуючи завдання, першокласники продемонстрували всім, чому навчилися від початку навчального року. Як результат – склали чарівну квітку і з’явився Букварик зі своїми друзями Математикою, Рідною мовою, Читанкою.

Першокласники дякували не лише Букварикові, а й своїм батькам. Адже саме вони ділили з дітками перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери.

Щирі слова вдячності пролунали від дітей директору школи Торопенку Л.М. за комфорт у школі, за розумні і мудрі поради – ЗДНВР Шучаліній Ю.М., за цікаве насичене життя у школі – ЗДВР Шередько О.О., за безкоштовне харчування – сільському голові Каплі Т.М.. за смачні обіди – працівникам їдальні, за піклування про здоровя – лікарю Тузко Л.С. та аптекарю Сухаровій Л.Д., за цікаві мандрівки морем книг – бібліотекарям Єніній Н.С та Гарагулі А.В.

Хочеться подякувати учням 5 класу за допомогу у проведенні свята: Юркевич Д., Хлистовій В., Долгонюк К., Поповій С., Лукович К., Бєлих Д., Бурдуну Є., Погожих М. та учениці 7 кл Юркевич Є.

Свято Букварика закінчилось, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку діти подолали разом зі своєю першою вчителькою.

Юркевич Раїса Миколаївна,

вчитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 159