Олімпійський Тиждень

2018-09-14

/Files/images/FB_IMG_1538215691018.jpg

Традиційно на початку нового навчального року в Кир'яківському ЗЗСО було проведено Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізичної культури та спорту. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху.

У рамках Тижня було організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, вернісаж «Олімпійська листівка», флешмоб «Ми за мир», спортивні змагання з легкої атлетики та футболу, на коридорі було організовано виставку-інсталяцію.

Учні початкової школи позмагалися під час веселих спортивних естафет. Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний.

Родзинкою Олімпійського тижня став велопробіг « Колесо миру та здоров’я». Участь у ньому взяли учні, учителі та батьки. Учасники велопробігу приїхали до фінішу втомлені, але сповнені позитивних емоцій.

Ми ще раз переконалися, що в нашій школі вчаться і працюють спритні, сильні і сміливі люди. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їх межами!

Кiлькiсть переглядiв: 177