Урок доброти

2018-10-04

/Files/images/IMG-0f40867c60bdd72f59e1b41395152452-V.jpg

Щороку в Україні святкують Всесвітній день тварин і 2018 рік не став виключенням. Цьогоріч до свята було запропоновано провести Всеукраїнський урок доброти. Тож, 4 жовтня для українських школярів є днем гуманного та відповідального ставлення до звірів.

Відповідно до статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та у зв’язку зі зростанням кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами і жорстокого ставлення до безпритульних тварин Міністерство освіти і науки України підтримало ініціативу благодійної організації «Щаслива лапа» щодо проведення у школах країни «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню тварин.

Учні нашої школи також долучились до акції і провели Урок доброти та оформили виставку малюнків «Мій улюбленець» та виставку фоторобіт «Мій пухнастик»

У ході заходів учні розширили знання про особливості пошуку загублених домашніх тварин і волонтерську діяльність; закріпили знання про особливості безпечної поведінки при зустрічі з безпритульними тваринами. Обговорили питання «Що робити, якщо загубився улюбленець», « Як доглядати своїх домашніх улюбленців», «Меню для пухнастого», «Цікавинки про котів та собак», брали участь у дискусії «Чому люди відмовляються від власних тварин», читали вірші та переглядали відео на дану тематику.

Урок доброти ще раз нагадав і дорослим, і дітям, що ми несемо відповідальність за тих, кого приручили.

Кiлькiсть переглядiв: 165