Козацькі розваги

2018-10-12

/Files/images/IMG_2636.JPG

Напередодні 14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва, День захисника України.

В цей день, спортивний зал нашої школи перетворився на куточок Запорізької Січі. Тут пройшло запальне свято «Посвята в козаки» учнів 5 а та 5 б класів. Святкове дійство на підтримку відродження патріотизму та культивування здорового способу життя розпочали чарівні ведучі Поштарна Олександра та Талагей Дарія. Згодом справу у свої руки взяли кошовий Кугут Олег та наказний отаман Гончарук Олексій, які й провели обряд посвяти в козаки.

Після посвяти на новоспечених козаків чекали веселі естафети, які для них підготувала вчитель фізичної культури Торбенко А.І. Учасникам довелось пройти через чотири випробування. Команди позмагались між собою у спритності, швидкості, та силі у конкурсах : «Переправа через річку», «Утримай сокола », «Осідлай коня», «Перетягування канату».

Свято увінчалось гарним настроєм, позитивним зарядом та морем вражень. Надалі на всіх учнів очікувала смачна козацька каша, яку старанно приготували учні 8 класу на чолі з класним керівником Єніною Н.С..

Кiлькiсть переглядiв: 181