Незабутня зустріч

2018-10-16

/Files/images/P81016-143837[1].jpg

У вересні цього року почав роботу проект "Школа вихідного дня " за участі ГО "Асоціація учасників та інвалідів АТО", "Територіальна козацька громада міста Миколаєва", "Родинне дерево Миколаєва", Правого сектору. Цей проект передбачає в собі поїздки до шкіл Миколаївської області, з метою підвищення морального, патріотичного духу учнів, їхніх знань з військової справи, загартувати їхню свідомість і зруйнувати злоякісні стереотипи.

16 жовтня організатори проекту завітали до Кир’яківського ЗЗСО. Учні 5, 8 – 11 класів розподілилися на чотири локації – почалася захоплююча мандрівка у світ «військової справи». Для учнів було проведено заняття з військової справи, основ зброєзнавства, тактичної медицини та козацького гарту.

Дві години промайнули дуже швидко. Інструктори та учні швидко знаходили спільну мову та отримали неймовірні враження від спілкування. Всі учні, які були присутні на заході висловили щиру подяку організаторам заходу: Сергію Гуссіді, Сергію Параскуну. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

Кiлькiсть переглядiв: 178