Тиждень профорієнтації

2019-02-11

/Files/images/52446340_2096355977113689_9058417822077550592_n.jpg

Вибір професії – невід’ємний етап у житті кожного, хто здатний працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій. Тож традиційно щороку з метою підготовки та допомоги школярам у виборі майбутньої професії в нашій школі проходить Тиждень професійної орієнтації учнів. Протягом тижня учні дізналися чимало нового про широкий світ професій.

Для учнів 1 – 11 класів проведено інформаційні хвилинки «Моє майбутнє у моїх руках»; учні початкової школи переглянули тематичні мультфільми, відгадували загадки, а у підсумку створили лепбук «У світи професій». Педагогом-організатором Матвєєвою Н.С. проведено пізнавальні перерви «Калейдоскоп професій». Учні 5-а (Шередько О.О.) та 6 класів (Фрейчак Є.М.) стали учасниками цікавої та пізнавальної гри-подорожі «Калейдоскоп професій» ; учні 5-б класу (Гончарук В.О. ) проявили неабияку кмітливість на уроці-грі «Усі професії важливі».

Для учнів 7 та 11 класів Хлистовою А.А. було організовано зустріч з заступником директора районного центру зайнятості - Висоцькою Крістіною Володимирівною. Учні мали змогу дізнатися більше про цікаві їм професії та весело і пізнавально провести час. Учні 8 класу (Єніна Н.С.) взяли участь у засіданні круглого столу «Професія моїх батьків». Протягом тижня всі мали змогу ознайомитися з новими спеціальностями ХХI століття, які були представлені на інформаційно-ілюстративній виставці.

Кiлькiсть переглядiв: 184