Шкільний автобус знову на маршруті!

2019-02-14

З 13 лютого 2019 року, після довготривалого ремонту, шкільний автобус почав підвозити учнів до Кир’яківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів. Складним виявився не ремонт, а придбання деталі для ремонту, яку можна було придбати лише за кордоном. На пошуки та придбання довелося згаяти багато часу.

Проблема з підвозом дітей до школи викликала багато розмов, обурення, безпідставних звинувачень, але , на жаль, не участі у вирішенні проблеми.

І лише одна людина перейнялася цією проблемою та реально допомогла її вирішити, знайшовши і придбавши, більше як за 22 тисячі гривень, необхідну деталь.

Цією не байдужою людиною став депутат районної ради Нерода Руслан Сергійович.

За цю допомогу, шановний Руслане Сергійовичу, діти, вчителі, батьки Кир’яківського ЗЗСО щиро вдячні і зичуть Вам всіляких гараздів та успіхів.

Але, як кажуть, біда не ходить сама. За збігом обставин на даний час закінчився термін експлуатації акумуляторів з автобуса і вони вийшли з ладу.

І знову знайшлася щедра душа - Погожих Михайло Олександрович, який, почувши про проблему та обговоривши її в своєму колективі, подарував школі два новеньких акумулятори на автобус.

Дякуємо, Михайле Олександровичу, за допомогу та бажаємо здоров’я й успіхів.

І це не перший випадок, коли ці люди допомагають школі, ставши друзями та постійними спонсорами шкільної малечі.

То ж ще раз дякуємо Вам, Руслане Сергійовичу та Михайле Олександровичу! Хай ваші серця ніколи не збідніють на доброту і щедрість, а успіх завжди супроводжує вас по життю.

Від імені шкільного колективу директор закладу Торопенко Л.М.

Кiлькiсть переглядiв: 208