Герої не вмирають!

2019-02-20

/Files/images/IMG-ea7db919e6347c4b7a3957a907195bfb-V.jpg

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.

З нагоди цієї дати учні Кир’яківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів підготували лінійку-реквієм «Герої не вмирають», приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Відкрила лінійку пам’яті учениця 10 класу Талагей Дар’я, яка проникливо прочитала вірш про незламний дух України. А згодом до присутніх звернулася Україна ( учениця 9 класу Юркевич Єлизавета), яка благала про порятунок та просила не забувати її вірних доньок та синів, що віддали за неї життя. Ведучі заходу, Талагей Дар’я, Поштарна Олександра, нагадали присутнім про те, що кожен із загиблих мав свою сім'ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну, підкреслила, що з події Революції Гідності почався новий етап розвитку Незалежної України.

Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» були запалені свічки та вшановано загиблих хвилиною мовчання. Присутні переглянули зворушливі кадри хронічки подій 18-20 лютого 2014 року.

Насамкінець учениці 8 класу Швець Вікторія та Унгуряну Людмила виконали пісню «Україна в нас одна…»

Герої не вмирають!

Кiлькiсть переглядiв: 214