Увага! Важлива інформація!

2020-09-01

/Files/images/завантаження.jpg

Вітання від керівника закладу.

Любі діти, шановні батьки, вчителі та працівники школи і всі не байдужі до школи односельці!

Ось і зустрілися ми з вами знову всі разом у стінах рідної школи. Я впевнений, що всі ми з величезним нетерпінням чекали цієї зустрічі. І ось ця хвилююча мить настала.

На превеликий жаль ця зустріч відбулася не в традиційному форматі, але ми знову разом. І не затьмарив незвичний формат святкового настрою та радісних зустрічей шкільних друзів.

Складним було завершення попереднього навчального року, але ми всі мужньо зустріли це випробування і успішно завершили навчання. У цьому успіху я щиро завдячую батькам, які стійко тримали удар долі, допомагаючи вчителям у дистанційному навчанні своїх дітей. Більшості з вас можна сміливо присвоювати кваліфікацію вчителя. Я дякую всім мамам, татам, бабусям і дідусям за підтримку і допомогу у нашій спільній справі по навчанню та вихованню дітей.

Я дякую вчителям за самовіддану працю, коли доводилося годинами просиджувати біля комп’ютерів, навчаючи дистанційно своїх учнів, відсилаючи завдання та перевіряючи їх, отримуючи відповіді.

Результати цієї спільної праці говорять самі за себе. По завершенню року ми маємо 15 відмінників навчання, нагороджених Похвальними листами, які будуть вручені при першій же урочистій нагоді. Наш заклад уже традиційно у трійці лідерів за результатами ЗНО наших випускників. Шість випускників нагороджені Грамотами за особливі успіхи при вивченні окремих предметів.

А це говорить про те, що коли є бажання вчитися, то в Кир’яківському закладі загальної середньої освіти можна отримати глибокі та міцні знання.

Ми прийшли з вами сьогодні у світлі, гарно відремонтовані класи та коридори. І це завдяки старанням працівників школи та батьків, які надавали як фінансову так і фізичну допомогу у підготовці приміщень до нового навчального року. Велике всім дякую!

Попереду новий навчальний рік. Важко передбачити яким він буде, але я свято вірю в те, що спільно ми здолаємо будь-які виклики долі і знову успішно завершимо навчання.

Сьогодні ми прийняли до своєї шкільної родини 18 маленьких хлопчиків і дівчаток. Від нині це учні нашого закладу, наші Першокласники.

Любі діти, я щиро вітаю вас у стінах рідної школи і бажаю, щоб ваше шкільне життя тут було щасливим,успішним і корисним. Зростайте здоровими, розумними та щасливими.

Сьогодні є ще одні іменинники – учні 11-го класу, Випускники.

А вам молоді люди, я бажаю, щоб ця фінішна пряма була найуспішнішою та стала гарним стартовим майданчиком у доросле життя.

Вітаю всіх зі святом Першого дзвоника, Днем знань!

Бажаю міцного здоров’я, гарних оцінок, творчих успіхів, сил, терпіння і гарних статків. Зі святом!

Додаток 1

До наказу від 28.08.2020р. № 159

Протиепідемічні заходи

у Кир’яківському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів на період карантину

0. Діти 1 вересня всі йдуть до школи.

1. Загальношкільного заходу не буде. Лише невелике свято для 1-их класів з дотриманням усіх заходів безпеки.

2. Для інших учнів заходи відбуватимуться у класі.

3. Усіх учнів класні керівники зустрічатимуть на вході до школи.

4. Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів та інших сторонніх осіб з початком навчального року суворо заборонено.

5. Для учнів 1 – 4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора.

6. Вхід до школи учням 5 – 11 класів, педагогічним та іншим працівникам без маски заборонений. Дитина із собою повинна мати дві запасні маски, вологі серветки.

7. Батькам подбати про наявність у дітей масок багаторазового використання.

8. Дитина із собою повинна мати дві запасні маски, вологі серветки. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці) — один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик.

9. Для використаних одноразових масок у школі будуть наявні спеціальні урни з табличкою призначення.

10.Під час перерв всі учні 5 – 11 класів повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати.

11.Вчителям та персоналу школи щоранку відповідальні особи будуть проводити температурний скринінг з обов’язковим занесенням результатів до спеціального журналу

12.Щоденно, перед початком занять, класним керівникам та вчителям проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання здобувачів освіти тимчасово ізолювати в спеціально відведене приміщення закладу що знаходиться в навчальному корпусі № 2, інформувати батьків чи інших законних представників та приймати узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.

13.За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника, при ранковій зустрічі, або вчителя предметника, у якого урок.

14.Батьки перед виходом із дому проводять термометрію у дитини, оцінюють стан її здоров'я та стан здоров'я самого себе. Ні в якому разі не відпускають дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ — дитина залишається вдома. До 8:30 телефоном повідомити про це класного керівника та пам’ятати про персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини.

15.Спосіб комунікації батьки спільно із класним керівником вирішують самостійно.

16.Класним керівникам для отримання оперативної інформації в кожному класі створити групу батьків у Вайбер. Є група школи у фейсбуці, а також сайт школи.

17.Якщо дитина після хвороби приступає до навчання, батьки обов'язково мають надати медичну довідку про те, що дитина здорова.

18.Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на уроки фізики, до спортзалу та кабінету інформатики.

19.Рух учнів по школі буде обмежено. Учителі приходитимуть на урок до учнів у клас. По всій школі ходити учням не дозволяється.

20.Питний режим в школі запроваджується індивідуальний, тому кожна дитина повинна мати обов'язково пляшечку води.

21.Організувати харчування у дві зміни за окремими правилами та графіком узгодженим з новим розкладом дзвінків.

22.Групи продовженого дня будуть працювати уже з 1 вересня.

23.Відповідно до Тимчасових рекомендацій, з метою мінімізації контактів між дітьми у закладі передбачити запровадження в класах які налічують більше 20-и учнів "змішаного навчання" (перший тиждень вчимося усі разом; з другого тижня класи будуть поділені на дві групи: перша група тиждень навчається очно, друга — дистанційно. Наступного тижня групи міняються).

24.Школа забезпечить в кінці дня очищення та дезінфекцію твердих поверхонь, а також провітрювання протягом дня на кожній перерві не менше 10 хвилин.

25.Учням, які підвозяться до закладу освіти, вхід до салону автотранспорту тільки при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски).

Додаток 2

Функціональні обов’язки

відповідальних осіб за виконання протиепідемічних заходів у закладі освіти

1. Відповідальні особи за виконання протиепідемічних заходів у навчальних корпусах:

1.1 Зявляються до закладу о 7.50 та контролюють дотримання учнями правил перебування в приміщеннях закладу на період карантину.

1.2 Зустрічають на вході до приміщень закладу вчителів та персонал закладу, проводять температурний скринінг та заносять результати до спеціального журналу.

1.3 Розміщують в коридрах закладу інформації ( плакати/банери) про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю, виконання правил захисту від інфікування. Своєчасно доповнюють та оновлюють матеріали.

1.4 Організовують інформаційно-розяснювальну роботу серед учасників навчального процесу, залучаючи до цих заходів фахівців закладів охорони здоровя.

2. Відповідальна особа за матеріальне забезпечення виконання протиепідемічних заходів у закладі та їх виконання у шкільній їдальні:

2.1. На всіх входах до закладу організовує місця для обробки рук антисептичними засобами. Постійно слідкує за своєчасним поповненням дезінфікуючою рідиною.

2.2. У санітарних кімнатах забезпечує наявність рідкого мила та паперових рушників ( або електросушарок для рук).

2.3. Забезпечує наявність запасу засобів індивідуального захисту із розрахунку на 5 робочих днів у тому числі на 1 робочу зміну – безпосередньо на робочому місці працівника.

2.4. Забезпечує наявність антисептичних засобів у салонах шкільних автобусів.

2.5. При організації харчування забезпечує відстань між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4-х осіб.

2.6. Забезпечує умови для дотримання працівниками їдальні правил особистої гігієни - рукомийники, мило рідке, паперові рушники (або електросушарки для рук), антисептичні засоби для обробки рук та слідкує за їх виконанням.

2.7. Розробляє графік харчування здобувачів освіти та слідкує за його чітким виконанням.

2.8. Забезпечує наявність в коридорах контейнерів з кришками та поліетиленовими пакетами та організовує централізований збір використаних засобів індивідуального захисту з подальшою утилізацією згідно вимог до поводження з використаними засобами індивідуального захисту.

2.9. Зустрічає на вході до приміщення їдальні працівників харчоблоку, проводять температурний скринінг та заносить результати до спеціального журналу.

Кiлькiсть переглядiв: 327