Чемпіонат з боксу

2013-12-06

/Files/images/SAM_0713.JPG

Ще на початку грудня у школі з’явилося оголошення, яке збирало біля себе групки учнів із жвавим обговоренням. Оголошення великими літерами зазивало «Бокс! Бокс! Бокс! У школі 6 грудня відбудеться чемпіонат школи з боксу!» Ціла низка питань виникла в учнів та вчителів: «Хто буде боксувати? Хто навчить цього? Чи буде ринг?» Але Торопенко О.Л., вчитель фізичної культури, тримав інтригу до визначеного дня.

6 грудня, після уроків, учні, вчителі і батьки зібралися в спортивному залі. Гучними оваціями та оплесками зустрічали 12 претендентів на титул «Чемпіон школи». Боксери, пройшовши попереднє зважування, були об’єднані у певні вагові категорії. На початку чемпіонату учні школи Голуб Є. та Помаз В., які займаються у секції боксу, провели невеликий «майже професійний» спаринг. Потім почався чемпіонат. 2 години всі мали можливість спостерігати як хлопці рухалися на імпровізованому рингу, як наносили удари, ми дізналися про технічний нокаут та заборонені прийоми у боксі, ми побачили…. «першу кров». Все було, як у справжньому боксі. Олег Леонідович так майстерно виконував роль рефері, а шкільна медсестра Чернявська Т.М. уважно слідкувала за станом здоров’я боксерів. Не знаю, коли члени журі встигали виставляти бали учасникам, але ми не могли відірватися від боїв. Зал раз по раз зривався вигуками вболівальників. Кожен клас вболівав за своїх однокласників.

За рішенням журі титули «Чемпіон школи з боксу» у різних вагових категоріях «вибороли» Макєєв Ю. (5 кл.) , Ковальчук А. (6 кл.), Зелений О. (8 кл.), Пташкограй К. (8 кл.) та Горецький І. (9 кл.). Бажаємо хлопцям перемог не лише шкільного рівня, а й стати із часом гордістю України!

Шередько Анна,

учениця 8 класу

Кiлькiсть переглядiв: 205